202306.07
Off
0

In data de 9 iunie 2023, începând cu ora 09:50 (EEST time) va avea loc la sediul Bursei de Valori Bucuresti evenimentul “Capital markets prospects in the context of European trends” organizat in premiera de catre Asociatia Analistilor Financiar Bancari din Romania (AAFBR) in parteneriat cu Federatia Europeana a Analistilor Financiari (En: European Federation of Financial Analysts Societies, EFFAS), cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Evenimentul poate fi urmarit prin intermediul canalului de youtube al BVB

Si sprin intermediul retelelor de socializare ale BVB si AAFBR.

Un aspect deosebit este ca acesta va fi transmis la nivel international prin intermediul EFFAS pentru a sustine schimbul de idei intre tari. Din acest motiv, conferinta se va desfasura in limba engleza.

In premiera cu reprezentantii EFFAS vom suna cu mult entuziasm clopotelul in deschiderea sedintei de tranzactionare.

Evenimentul va fi deschis de catre Adrian Tanase, Directorul General BVB, Daniela Ropota, Presedinte AAFBR si Dr Jesús López Zaballos, Presedinte EFFAS.  Ulterior, vom aborda trendurile pietei de capital cu experti locali si europeni pentru a surprinde evolutiile in ansamblul lor, prin intermediul unui panel moderat de dna Ileana Botez, Director Admitere la tranzationare BVB,.

Suntem convinsi ca acest eveniment va constitui o sursa excelenta de informare despre tendintele la nivel european.

Programul complet al evenimentului este prezentat mai jos.

Sperăm să ne bucurăm de prezența voastra la acest eveniment de referinta pentru comunitatea locala a specialistilor pe piata de capital.


Cu deosebita consideratie,

Consiliul Director al AAFBR