202306.07
Off
0

In data de 8 iunie 2023, începând cu ora 10:00 (EEST time) va avea loc Conferința Anuală a Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România (AAFBR), la Banca Națională a României, sala Mitiță Constantinescu, în București,

Evenimentul poate fi urmarit pe canalul de youtube al AAFBR:

Sau prin intermediul retelelor de socializare ale AAFBR.

Conferinta din acest an este una jubiliara pentru AAFBR, fiind a 15-a editie de la infiintarea asociatiei noastre profesionale si avem ca partener Federatia Europeana a Analistilor Financiari (En: European Federation of Financial Analysts Societies, EFFAS), reprezentata la acest eveniment prin experti cu reputatie internationala.

Acesta este un eveniment menit să aducă impreună economiști, experti din domeniul financiar-bancar si jurnalisti specializati în cadrul unor dezbateri de înalta ținută profesională.

Un aspect deosebit este ca aceasta este transmisa la nivel european prin intermediul EFFAS pentru a sustine schimbul de idei intre tari. Din acest motiv, conferinta se va desfasura in limba engleza.

Conferința anuală a AAFBR reprezintă o platformă de dezbatere pentru economisti și experți cu diverse specializari in domeniul financiar-bancar, o ocazie foarte potrivita de a înțelege contextul actual economic și financiar.

Programul complet al conferintei se gaseste mai jos.

Sperăm să ne bucurăm de prezența voastra la acest eveniment de referinta pentru comunitatea locala a specialistilor in domeniul financiar-bancar.


Cu deosebita consideratie,

Consiliul Director al AAFBR