200802.26
Off
0

Asociatia Analistilor Financiar Bancari din Romania (AAFBR) are plăcerea de a vă avea alaturi la conferinta de presa prilejuita de lansarea oficiala a Asociatiei alaturi de membrii fondatori, Florian Libocor, Ionut Dumitru, Lucian Anghel si Radu Craciun.

AAFBR este o organizatie profesionala non-profit, nou creata, cu scopul de a sustine interesele profesionale ale membrilor sai, urmarind protejarea si promovarea drepturilor membrilor sai, privind exercitiul profesiei de analist financiar bancar si a intereselor legitime ale persoanelor juridice in cadrul carora isi desfasoara activitatea prin potentiale asocieri ulterioare.

Obiectul de activitate al AAFBR il constituie desfasurarea unor programe de perfectionare in domeniul financiar bancar, de sustinere a intereselor profesionale si de promovare a actiunilor necesare optimizarii activitatii sistemului financiar-bancar.

Calitatea de membru al AAFBR poate fi dobandita de orice absolvent al invatamantului superior economic care a sustinut si promovat examenul de licenta sau a absolvit invatamantul post universitar economic, a carui activitate curenta justifica apartenenta la asociatie, la recomandarea unui membru al asociatiei si cu aprobarea Consiliului Director, si accepta statutul si plateste cotizatia.

AAFBR se doreste a fi un partener eficient si transparent al institutiilor participante la viata socio-economica in Romania. In acest sens, asociatia intentioneaza sa organizeze intalniri periodice ale membrilor sai pentru dezbaterea unor teme stiintifice specifice domeniului de activitate financiar-bancar si a altor teme economice de larg interes, putand face propuneri legislative adresate autoritatilor cu initiativa legislativa, pentru perfectionarea cadrului normativ de activitate in domeniul financiar-bancar sau conex acestuia.

Consiliul director al AAFBR