201405.16
Off
0

Pe data de 15 mai 2014 a avut loc adunarea generala a membrilor Asociatiei Analistilor Financiar- Bancari din Romania (AAFBR). In urma alegerilor pentru un nou Consiliu Director a rezultat urmatoarea structura:

Radu Craciun – Presedinte al Consiliului Director

Adrian Codirlasu – Membru al Consiliului Director

Ionut Dumitru – Membru al Consiliului Director

Eugen Sinca – Membru al Consiliului Director

Iancu Guda – Membru al Consiliului Director

Imi doresc ca AAFBR sa devina o asociatie cu o reprezentare mult mai larga in randul tuturor profesionistilor din zona financiara din Romania. In felul acesta, experienta profesionala diversificata a membrilor sai va face din asociatie intr-o si mai mare masura un for care sa permita dezbateri, schimburi de opinii si de experienta pe probleme economice sau financiare de actualitate. Ii invit pe toti cei interesati sa ni se alature pentru a contribui la proiectele profesionale si educationale pe care ni le propunem in viitor” a declarat noul presedinte al AAFBR, domnul Radu Craciun.

Obiectivele noului Consiliu Director al AAFBR sunt pozitionarea ca organizatie profesionala de top In domeniul financiar-bancar, continuarea proiectelor educationale, inclusiv cele legate de obtinerea certificarilor CEFA si CIIA, cresterea numarului de membri, Imbunatatirea comunicarii interne si externe si extinderea sferei activitatilor AAFBR spre zone care prezinta interes In crestere pe pietele financiare.


AAFBR este o asociatie profesionala fara scop lucrativ, infiintata in luna ianuarie 2008 si care reuneste in randurile sale aproximativ 60 de profesionisti care activeaza in sectorul bancar, fonduri de pensii, societati de administrare a investitiilor, societati de asigurari si din piata de capital, companii din economia reala.

Consiliul Director al AAFBR

16 mai 2014

Click aici pentru versiunea PDF